Back to Top

Férfi elektromos kerékpárok

Elektromos túrakerékpár, alumínium vázzal, Li-Ion akkumulátorral, LED-es lámpával, 6 sebességes Shimano váltóval, pedál rásegítő és energia visszanyerő rendszerrel. A mozgást és természetet kedvelő urak kedvence.Kiválóan alkalmas kerékpártúrákra, nagyobb megterhelés nélküli sportolásra, városi és közúti közlekedésre. Szuper könnyű alumínium felépítmény, a bolygóműves HUB motor, a Li-Ion akkumulátor.
 A kerékpár markolat gázzal is fel van szerelve, ezáltal hajtás nélküli üzemmódban is használható. Pedellec módban a Shimano váltó hat fokozatban kapcsolható.
Motor, teljesítmény:Szénkefe nélküli  HUB/250W
Fékek: Elöl tárcsa, hátul „V” fék
Akkumulátor:36V/10Ah, Li-Ion
Max. sebesség:25km/h
Hatótávolság: 30-50km (PAS üzemmódban 50-60km)
Váz: Alumínium
Kerék: gumiAlumínium, 26”x2,125 Kenda
ek2.jpg

Női elektromos kerékpárok

Női elektromos túrakerékpár, alumínium vázzal, Li-Ion akkumulátorral, LED-es lámpával, 6 sebességes Shimano váltóval, pedál rásegítő és energia visszanyerő rendszerrel. A mozgást és természetet szerető hölgyek kedvence.Kiválóan alkalmas kerékpártúrákra, nagyobb megterhelés nélküli mozgásra, sportolásra. Gyereküléssel felszerelve gyermekünket is könnyedén szállíthatjuk vele. Szuper könnyű alumínium felépítmény, a bolygóműves HUB motor, a Li-Ion akkumulátor. A kerékpár markolat gázzal is fel van szerelve, ezáltal hajtás nélküli üzemmódban is használható. Pedellec módban a Shimano váltó hat fokozatban kapcsolható.
 
Motor, teljesítmény:Szénkefe nélküli  HUB/250W
Fékek:Elöl tárcsa, hátul „V” fék
Akkumulátor:36V/10Ah, Li-Ion
Max. sebesség:25km/h
ek_1.jpg